ten program u mnie jakos dziwnie chodzi gdy wciskam kropke kolo klawiatury numerycznej gdy chcem powrucic na 2 kamerke albo chcem to wylaczyc w czasie gry wywala mnie do windowsa!!! a na niektorych srenach widzialem ze mozna ustawic kamere jak w fps
no ja też mam podobny problem .. po naciśnięciu / co w standardowych ustawieniach oznazca chyba wyłączenie programu wywala mnie do wina, tak samo sie dzieje jak zmieniam kamere w aucie ..
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
A może najpierw byś się k**** zastanowił w jakim dziale się takie problemy umieszcza? Nawet nie pomyśli, byle by mu ktoś pomógł. Dlatego ja Ci nie pomogę.
Dołączył(a): 5 lipca 2005, 10:10 Posty: 564 Lokalizacja: masz te spodnie ??
ja niewiem wy jestescie jacys jebnie** misje posralo was do reszty ja bym mu bana czasowego dal bo mnie tacy ludzie wkurzaja by sie moze czegos nauczyl
Dołączył(a): 5 marca 2005, 15:15 Posty: 238 Lokalizacja: ...Tam za tym bazarkiem
chyba po to sa działy ze by z nich odpowiednio korzystac nie ?? :x kurde no robią sobie co chca nidługo w działach o SA bedzie pytanie np. o fife 2005 xD
_________________ Kto ty jesteś ? Polak stary... Jaki znak twój ?Moher szary...;x
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
spokojnie! Wiele osób swoją prośbę zamiast w dziele "mody" zamieszcza w "misje". Zakładam że to przeoczenie z pośpiechu więc nie zgrywajcie spryciarzy. :>