Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Salazaar
|
Tytuł: Vertical Bird Napisane: 21 czerwca 2007, 18:09 |
|
|
newbie |
|
Witam. Mam problem z misją Vertical Bird. Wszystko robie w niej ok, ale na sam koniec laduje hydra na naszym lotnisku, i musze wprowadzic do garazu. Tyle ze w ogole nie moge tego samolotu zatrzymać! Cisne W, spacje, a on nic, dalej jedzie, nic nie pomaga. Oczywiscie mam wlaczony tryb wznoszenia sie/ladowanie (wlacza sie do num2) i rowniez podloze. Co robie zle?
|
|
Góra |
|
|
mr.barra
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 21 czerwca 2007, 18:52 |
|
|
Luigii Goterelli |
Dołączył(a): 15 lutego 2006, 20:13 Posty: 151 Lokalizacja: Lublin
|
prymitywny sposób ale działa wysiądź - zatrzma się (będzie łątwiej) i wsiądź spowrtotem
|
|
Góra |
|
|
DarX
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 21 czerwca 2007, 19:31 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 20 grudnia 2006, 17:42 Posty: 36 Lokalizacja: Lubin
|
samolotem hamuje się "S" jak podochodzisz do lądowania to wciskaj już ten klasiwsz tylko nie na dużej wysokości
|
|
Góra |
|
|
Shadow
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 21 czerwca 2007, 21:07 |
|
|
Warning 1/3 |
|
|
Zmień sobie dysze wysoko w powietrzu i wyląduj jak helikopterem.
|
|
Góra |
|
|
Salazaar
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 21 czerwca 2007, 22:18 |
|
|
newbie |
|
Shadow napisał(a): Zmień sobie dysze wysoko w powietrzu i wyląduj jak helikopterem. Czytałeś mój 1 post? Spróbowałem z enterem, działa;P
|
|
Góra |
|
|
Szczawik
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 21 czerwca 2007, 22:19 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 22 lutego 2006, 17:30 Posty: 105 Lokalizacja: Zabłudów k/Białegostoku
|
Shadow ale misje kończy się "parkując" i zatrzymując się w hangarze w, którym później stoi Hydra.
|
|
Cveni
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 22 czerwca 2007, 02:10 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 26 września 2005, 14:20 Posty: 225 Lokalizacja: Milicz
|
Prostszy sposób - wyląduj w trybie z dyszami poziomo. Tak jak w szkółce lotniczej - podchodzisz spokojnie do lądowania, cały czas trzymasz S, lecisz prawie równolegle do ziemi (dziób lekko w dół), no i oczywiście wyjmujesz podwozie. Jak już jesteś na pasie i stoisz w miejscu, to jedziesz powoli tak jak samochodem, W do przodu, S do tyłu, a na boki skręcasz sterami (Q i E). Tak spokojnie wtaczasz się do hangaru.
Trudniejszy sposób (według mnie) - lądujesz tak jak helikopterem, dysze pionowo, podchodzisz na odpowiednie miejsce i regulujesz wysokość, W do góry, S do dołu. Przechylasz się strzałkami, a obracasz się w miejscu sterami (Q i E).
Zastanawiam się, czy ty sam przeszedłeś szkółkę lotniczą. Masz problemy w misjach nie z techniką i umiejętnościami (jak to się często zdażało), ale z wiedzą na temat sterowania. Może czas powtórzyć sobie teorię?
|
|
iceman
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 23 czerwca 2007, 21:17 |
|
|
Toni Cipriani |
Dołączył(a): 28 czerwca 2005, 19:03 Posty: 266 Lokalizacja: skarżysko || woj. świętokrzyskie
|
Cytuj: Cisne W, spacje, a on nic, dalej jedzie eee? w to jest gaz w defaultowych ustawieniach lol.
_________________ 'Got my pedal to the metal, got my hands in the air'
|
|
Góra |
|
|
Cubus
|
Tytuł: Re: Vertical Bird Napisane: 28 czerwca 2007, 13:22 |
|
|
Toni Cipriani |
|
Dołączył(a): 30 czerwca 2005, 22:05 Posty: 269 Lokalizacja: Katowice
|
lol ? ja niewiem jak z takim czyms mozna miec problem, ale skoro ci sie udalo to gratulacje
_________________ ch*j nie umie zadnego fajnego podpisu znalezc
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|