Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
BeNeK
|
Tytuł: Vice City Mod Manager . Problem!! Napisane: 25 lipca 2004, 23:46 |
|
|
Zainstalowalem sobie samochody tak jak pisze w poradniku. Pod Admirala podsatwilem Supre spoczko. Pod innymi samochodami jush nie dziala nie wiem czemu. Jak jezdze po miescie nowo zainstalowanym wozem to po kilku chwilach gra sie wiesza klikam enter i jestem na pulpicie prosze o pomoc!!
|
|
Góra |
|
|
Divx
|
Tytuł: Napisane: 26 lipca 2004, 10:12 |
|
|
Nameless Guy |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 17:43 Posty: 877 Lokalizacja: Gryfice
|
Ze wszystkimi innymi samochodami oprecz supry ci sie tak dzieje ? Zobacz czy z innymi samochodami też tak sie dzieje. Jak nie to poinstaluj te wozy które ci działają może plik ściągnołeś uszkodzony i dlatego nie działa. Zaciągnij inne wozy i zobacz czy one działają. Może jeszcze spróbuj zainstalować nowy wóż pod inny orginalny samochód.
|
|
Góra |
|
|
Pan Grafit
|
Tytuł: Napisane: 27 lipca 2004, 11:59 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 19:49 Posty: 1400 Lokalizacja: Częstochowa
|
Dość często tak się dzieje, ale na to nic nie poradzisz, poprostu niektóre auta działają tylko pod wybranymi, kiedy ja instaluję coś nowego to robie to pokolei, nie wgrywam wszystkich na raz, dzieki temu jak wyskoczy jakiś zonk to poprostu usówam to auto i daję jakieś inne, to jest wina plików.
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|