GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 25 listopada 2024, 00:46

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Konkurencja nadchodzi
PostNapisane: 19 lutego 2005, 12:21 
wkraczający

Buhahahhaha!!! Chciałbym zobaczyć miny chłopaków z Rockstar gdy się dowiedzieli że w tym roku nie tylko oni wydają HIT. Ma wyjść również Godfather, która rozgrywak wygląda jak GTA, ale moim zdaniem fabuła będzie ciekawsza bo na podstawie filmu. A w grudniu MAFIA2. Yuhu!!! Ciekawe co edzie najlepsze!

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2005, 13:18 
Moderator

kurwa uspokój się człowieku, Godfather to nie arcade tylko zwykła gangsterska strzelanina, tak samo Mafia 2. GTA to olbrzymia swoboda a nie tylko gangsterski klimat. Aktualnie największe podobieństwo do GTA stanowi Driv3r oraz True Crime ale nie Godfather !!!

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2005, 17:30 
wkraczający

1.nie TYLKO KLIMAT lecz AŻ KLIMAT
2. mówie właśnie że GODFAtHER ma być swobodną rozgrykwą jak GTA!!! czyli nie trza robić misji ,można se pozwiedzać okolice;) :P
GTA .................BÓJ SIĘ!!!
a w ogóle jak narazie WSZYSTKIE RECENZJE które czytałem opisywały MAFIE jako lepszą gre od GTA(A MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE TYCH RECENZ I PORÓWNAĆ BYŁO OD CHOL*RY) OD GTA3 NAPEWO, OD VICE CITY MINIMALNIE ALE TEŻ LEPSZA WIĘC NIE SZPANUJ TAKI GADKAMI!!

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2005, 18:52 
Moderator

Człowieku, jak nie lubisz GTA, to tu sie lepiej nie odzywaj :P A pozatym to ma być jeszcze jeden fajny hit Crime Life(na _Z jest chyba coś o tym) :D Ale GTA nic nie przebije :D :mrgreen: a i nie pisz z caps lockiem, bo to głupio wygląda :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2005, 19:59 
Luigii Goterelli

Max_Payne tu masz 100% racje GTA nic nie pobije :wink: moze nowa część GTA :lol: ale pod rzadnym pozorem jakies Godfather czy cos takiego TAngelo jk nie lubisz seri GTA to niemasz co tu szukac :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2005, 22:35 
wkraczający

heh, tak myślałem że odpowiecie w taki sposób. bo ja lubie gry gangsterskie w których na kilomerty czuć KLIMAT. a w Mafii ten owy klimat bardziej czuję niż GTA, co nie zanczy że nie lubue Złodzieja samochodów!!! Po prostu bardziej podoba mi się MAfia :roll: ale gdy wyjdzie na pc gta sa to raczej tą grę będe wielbił :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2005, 08:49 
Joey Leone

Ty masz coś pokręcone z mózgiem ? Najpierw stwierdzasz że mafia jest de bst, a potem że jest głupia, i mówisz że my Cię ,,źle" trakrujemy ? To wyczytałem z twojego postu, tak go zrozumiałem

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2005, 10:22 
Salvatore Leone

Nie oszukujmy się GTA nie ma konkurencji jest to najbardziej grywalna gra składająca się z jazdy samochodem i strzelanki w jedym. Ten pomysł jest zaje*iście zrealizowany pod wszystkimi względami. A na konsole PS2 wreszcie dostało się coś fajnego bo jak narazie same hity wychodzą pod xbox'sa i gamecuba.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2005, 12:05 
Moderator

Nie każdemu musi się podobać klimat lat '30, samochody 10km/h i blues w każdej stacji radiowej. Co z tego że w The Godfather będzie opcja swobodnego zwiedzania miasta, w GTA to dopiero 10% możliwości.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2005, 20:04 
Nameless Guy

Mi się mafia podobała, miałą fajny klimat. W GTA się od pierwszej części naginąło po pare(naście?) godzin dziennie :] Jak odpaliłem GTA:SA to też poczułęm gangsterski klimat tak jak w mafii... TAngelo, tak więc jak masz tutaj nam wciskać że mafia jest lepsza i że się nie znamy to idź na stronke o mafii i tam sobie podyskutuj jaka mafia jest gr8 :/ To jest stronka i forum o GTA :]

// Jestem za GTA :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2005, 22:07 
wkraczający

wiem , że nic u was nie wskuram pod względem mafii bo wy kochacie jedynie GTA, ale czasami warto powymieniać zdanie
aha, jest takie słowo TOLERANCJA
cuż kiedyś już dawno bym was wyzywam, wyśmiewał i srał wam na gębe, ale trochę się zmieniłem i wstrzymuje się :twisted:
ja nie poiwedziałem że Mafia jest lepsza o GTA :SA, tylko Mafia jest lepsza od GTA:VC i GTA 3!!!! wystarczy poczytać kilka porównacnp. jest taka strona MAFIA contra GTA ,czy jakoś tak. można tam poczytać kilka ciekawych i pouczających rzeczy. Nigdy nie zostaniecie dobrymi recenzjonistami gier jeśli nie podejciecie do tego profesjonalnie i jak SĄD sprawiedliwie
heh, trochę się rozpisałem;) a to że MAFIA 2 lub GODFATGER będzie lepszy od GTA SA, okaże już za około pół roku, poczekamy zobaczymy a wtedy mam nadzieje nie obrazicie się jak was porządnie wyśmiej , po prostu mam taki charakter
o Ojcu Chrzestnym grze mówili nawet w FAKTACH, o gadaniu o GTA jakoś im się niechaiało :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2005, 00:38 
Administrator

GTA: SA będzie lepsze od mafii 2 i godfathera tak samo jak vice city jest lepsze od mafii. Albo inaczej - tych gier się nie porównuje :]

Osoby które kochają śmigać 50 km/h strzelając mało efektowymi brońmi niech idą out. Koniec tematu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]