Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
TAngelo
|
Tytuł: Konkurencja nadchodzi Napisane: 19 lutego 2005, 12:21 |
|
|
wkraczający |
Dołączył(a): 19 lutego 2005, 12:16 Posty: 43 Lokalizacja: Włocławek
|
Buhahahhaha!!! Chciałbym zobaczyć miny chłopaków z Rockstar gdy się dowiedzieli że w tym roku nie tylko oni wydają HIT. Ma wyjść również Godfather, która rozgrywak wygląda jak GTA, ale moim zdaniem fabuła będzie ciekawsza bo na podstawie filmu. A w grudniu MAFIA2. Yuhu!!! Ciekawe co edzie najlepsze!
_________________ Przyjaciół trzeba trzymać blisko, ale wrogów jeszcze bliżej...
|
|
Góra |
|
|
Rafał
|
Tytuł: Napisane: 19 lutego 2005, 13:18 |
|
|
Moderator |
|
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 18:35 Posty: 361 Lokalizacja: Świnoujście
|
kurwa uspokój się człowieku, Godfather to nie arcade tylko zwykła gangsterska strzelanina, tak samo Mafia 2. GTA to olbrzymia swoboda a nie tylko gangsterski klimat. Aktualnie największe podobieństwo do GTA stanowi Driv3r oraz True Crime ale nie Godfather !!!
|
|
Góra |
|
|
TAngelo
|
Tytuł: Napisane: 19 lutego 2005, 17:30 |
|
|
wkraczający |
|
1.nie TYLKO KLIMAT lecz AŻ KLIMAT
2. mówie właśnie że GODFAtHER ma być swobodną rozgrykwą jak GTA!!! czyli nie trza robić misji ,można se pozwiedzać okolice;)
GTA .................BÓJ SIĘ!!!
a w ogóle jak narazie WSZYSTKIE RECENZJE które czytałem opisywały MAFIE jako lepszą gre od GTA(A MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE TYCH RECENZ I PORÓWNAĆ BYŁO OD CHOL*RY) OD GTA3 NAPEWO, OD VICE CITY MINIMALNIE ALE TEŻ LEPSZA WIĘC NIE SZPANUJ TAKI GADKAMI!!
_________________ Przyjaciół trzeba trzymać blisko, ale wrogów jeszcze bliżej...
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 19 lutego 2005, 18:52 |
|
|
Moderator |
|
|
Człowieku, jak nie lubisz GTA, to tu sie lepiej nie odzywaj A pozatym to ma być jeszcze jeden fajny hit Crime Life(na _Z jest chyba coś o tym) Ale GTA nic nie przebije a i nie pisz z caps lockiem, bo to głupio wygląda
|
|
Krokodyl
|
Tytuł: Napisane: 19 lutego 2005, 19:59 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 25 sierpnia 2004, 10:58 Posty: 195 Lokalizacja: Wieruszów
|
Max_Payne tu masz 100% racje GTA nic nie pobije moze nowa część GTA ale pod rzadnym pozorem jakies Godfather czy cos takiego TAngelo jk nie lubisz seri GTA to niemasz co tu szukac
Góra |
|
|
TAngelo
|
Tytuł: Napisane: 19 lutego 2005, 22:35 |
|
|
wkraczający |
|
heh, tak myślałem że odpowiecie w taki sposób. bo ja lubie gry gangsterskie w których na kilomerty czuć KLIMAT. a w Mafii ten owy klimat bardziej czuję niż GTA, co nie zanczy że nie lubue Złodzieja samochodów!!! Po prostu bardziej podoba mi się MAfia ale gdy wyjdzie na pc gta sa to raczej tą grę będe wielbił
|
|
Góra |
|
|
_Mike
|
Tytuł: Napisane: 20 lutego 2005, 08:49 |
|
|
Joey Leone |
|
|
Ty masz coś pokręcone z mózgiem ? Najpierw stwierdzasz że mafia jest de bst, a potem że jest głupia, i mówisz że my Cię ,,źle" trakrujemy ? To wyczytałem z twojego postu, tak go zrozumiałem
|
|
Góra |
|
|
Rochu
|
Tytuł: Napisane: 20 lutego 2005, 10:22 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 24 sierpnia 2004, 11:26 Posty: 306 Lokalizacja: z Halo
|
Nie oszukujmy się GTA nie ma konkurencji jest to najbardziej grywalna gra składająca się z jazdy samochodem i strzelanki w jedym. Ten pomysł jest zaje*iście zrealizowany pod wszystkimi względami. A na konsole PS2 wreszcie dostało się coś fajnego bo jak narazie same hity wychodzą pod xbox'sa i gamecuba.
_________________ sygnatura wywalona z powodu korsarskiego charakteru
|
|
Góra |
|
|
Rafał
|
Tytuł: Napisane: 20 lutego 2005, 12:05 |
|
|
Moderator |
|
Dołączył(a): 12 lipca 2004, 18:35 Posty: 361 Lokalizacja: Świnoujście
|
Nie każdemu musi się podobać klimat lat '30, samochody 10km/h i blues w każdej stacji radiowej. Co z tego że w The Godfather będzie opcja swobodnego zwiedzania miasta, w GTA to dopiero 10% możliwości.
|
|
Góra |
|
|
Skobel
|
Tytuł: Napisane: 20 lutego 2005, 20:04 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Mi się mafia podobała, miałą fajny klimat. W GTA się od pierwszej części naginąło po pare(naście?) godzin dziennie :] Jak odpaliłem GTA:SA to też poczułęm gangsterski klimat tak jak w mafii... TAngelo, tak więc jak masz tutaj nam wciskać że mafia jest lepsza i że się nie znamy to idź na stronke o mafii i tam sobie podyskutuj jaka mafia jest gr8 To jest stronka i forum o GTA :]
// Jestem za GTA
|
|
Góra |
|
|
TAngelo
|
Tytuł: Napisane: 20 lutego 2005, 22:07 |
|
|
wkraczający |
|
wiem , że nic u was nie wskuram pod względem mafii bo wy kochacie jedynie GTA, ale czasami warto powymieniać zdanie
aha, jest takie słowo TOLERANCJA
cuż kiedyś już dawno bym was wyzywam, wyśmiewał i srał wam na gębe, ale trochę się zmieniłem i wstrzymuje się
ja nie poiwedziałem że Mafia jest lepsza o GTA :SA, tylko Mafia jest lepsza od GTA:VC i GTA 3!!!! wystarczy poczytać kilka porównacnp. jest taka strona MAFIA contra GTA ,czy jakoś tak. można tam poczytać kilka ciekawych i pouczających rzeczy. Nigdy nie zostaniecie dobrymi recenzjonistami gier jeśli nie podejciecie do tego profesjonalnie i jak SĄD sprawiedliwie
heh, trochę się rozpisałem;) a to że MAFIA 2 lub GODFATGER będzie lepszy od GTA SA, okaże już za około pół roku, poczekamy zobaczymy a wtedy mam nadzieje nie obrazicie się jak was porządnie wyśmiej , po prostu mam taki charakter
o Ojcu Chrzestnym grze mówili nawet w FAKTACH, o gadaniu o GTA jakoś im się niechaiało
|
|
Góra |
|
|
banan
|
Tytuł: Napisane: 21 lutego 2005, 00:38 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 15 kwietnia 2004, 16:26 Posty: 795 Lokalizacja: Gdańsk
|
GTA: SA będzie lepsze od mafii 2 i godfathera tak samo jak vice city jest lepsze od mafii. Albo inaczej - tych gier się nie porównuje :]
Osoby które kochają śmigać 50 km/h strzelając mało efektowymi brońmi niech idą out. Koniec tematu.
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|