Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pedro
|
Tytuł: [GTA San Andreas] Menu i myszka. Napisane: 10 lipca 2006, 15:29 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Witam. Otóż miałem formata i zachciało mi się grać w san andreas (nigdy mi sie nie odechce). Zainstalowałem ją, włączyłem i wszystko szło zgodnie z planem. Włącza się główny ekran i pomyślałem sobie żeby zwiększyć roździelczość. I tu pojawia się problem! Gdy najade myszką na jakikolwiek napis w menu głównym czy też w innym menu gra się zwiesza, musze ja zminimalizować i wyłączyć. Tak samo jest gdy chce bez pomocy myszy poruszać się po menu strzałkami. Instalowałem DirectX 9.0c oraz Forceware 77.77(sterownik karty), ale nic się nie zmieniło. Bardzo prosze Was drodzy uzytkownicy o pomoc.
P.S: Szukałem już, ale nie widziałem tematu gdzie znalazłbym odpowiedz na dręczące mnie pytanie.
P.S 2: Odrazu mówie, że mam oryginalną wersje gry, żeby nie było
@Edit: Zapomniałem dodać, że grę już raz przeinstalowałem, ale to także nic nie dało -.-
Jeśli to już było a ja poprostu jestem ślepy możecie mnie nawet zbanować , ale błagam was abyście pierw mi pomogli...
|
|
Góra |
|
|
SMOKE
|
Tytuł: Napisane: 10 lipca 2006, 21:37 |
|
|
Joey Leone |
|
|
Hmmmm, Ciekawe. Moze sprubuj jeszcze raz formata strzeić. A jak njie to skontaktuj sie z pomocą technicznĄ.
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|