GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 21 listopada 2024, 14:21

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2005, 12:35 
Warning 2/3

Racja, powiem wam że w BoB dzieje się coś dziwnego, ten czerwony (zawsze jest czerwony?!) Glendale który chce rozjechac cie, walnal w drzewo i stanal w miejscu, dalej stal taki sam tylko że w kolorze budyniu waniliowego z dodatkiem szparagów ( :D :roll: ), wsiadlem do niego i doznalem szoku, jezdzi lepiej niz Jester nawet! Tak popitalał do garażu że mi normalnie szczena do ziemi zjechała a oczy malo z orbit nie wyszły, dojechalem bez problemu i odstawiłem do garażu i... nie naprawił się :)

P.S. Sorka ze temat odgrzewam :))

Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2005, 18:30 
Joey Leone

Chyba coś grzebałeś w handling.cfg, bo u mnie zawsze glendale jeździ jak glendale, nawet ten "magiczny". Swoją drogą trochę te ghost cary głupie. To zwykły glendale repsawnujący się na górce i dlatego zjeżdża, a te opowieści, że Was gonią są trochę naciągane. Ja raz spotkałem ghost cara w San Fierro, porostu perenial zaczął zjeżdżać z górki, po tym jak się zrespawnował na parkingu nieopodal takiego wzgórza.

Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2005, 19:36 
Warning 2/3

Grzebac nie grzebalem ale racja, nie popitalal szybciej od Jestera ale i tak byl zdecydowanie szybszy niz zwykle! ok, spada z gorki, ale dlaczego popsuty?

Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2005, 20:38 
Joey Leone

Wiem, że to spadanie z górki było zamierzone przez panów z R*, ale nie jest to jakiś cud programowania, poprostu zykły respawn poobijanych glendali w lesie gdzie są mgły. Taki prosty zabieg, a ile postów w tym temacie?

Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2005, 21:29 
Warning 2/3

Hehe, racja :D Ale ciągle nie kumam dlaczego sum poobijane? Nowy model samochodu?

Tytuł:
PostNapisane: 15 października 2005, 21:47 
Salvatore Leone

są poobijane bo w nie młotkiem czaskali. nie wierzysz? to poklep tak w bryke swojego ojca/matki.

wogole co ten temat tu jeszcze robi? ;o

Tytuł:
PostNapisane: 16 października 2005, 13:09 
Joey Leone

Właśnie, w BOB nie ma NIC ciekawego. Ghost cary to shit, nic wielkiego, a reszta to wybujała wyobrażnia grających w SA.

Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2005, 21:40 
nowość na forum! x)

Sory że nie temat, ale... to się zdarza wszędzie. Np.: w Fort Carson CO CHWILA:
1. Coś wybucha przy pewnym domku.
2. Rozbija się tam beagle, ale po 5 sekundach znika wrak.
Także w shady creeks - środkiem lasy jedzie mule bez kierowcy, stukam go, on dostaje szału, rozwalam go, z mule wychodzi jakiś wsiul i sapie się z łopatą.

Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2005, 21:41 
nowość na forum! x)

Jednak to raczej błędy.

Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2005, 22:42 
Administrator

co do Fort Carson... mowisz, ze ciagle cos wybucha, to chodzi ci o to, ze wybuchaja pojazdy w roznych miejsach, czy tylko w jednym miejscu? moze po prostu pojedz do miejsca gdzie slyszysz wybuch i widzisz eksplozje - byc moze to stacja benzynowa? wiem, ze gdzies tam niedaleko jest stacja benzynowa, a jak cos rozpedzonego przypieprzy w dystrybutory, to wtedy jest wielkie bum... :P a moze to jakies potyczki kierowcow z policja, ktorzy probuja uciekac? czasem jest tak, ze policja strzela tak dlugo, dopoki nie zastrzeli podejrzanego, albo nie rozwali auta... ostatecznie moze to byc samolot, ktory sie rozbija czasami w roznych miejscach w SA... chociaz jego raczej juz wczesniej widac, oraz maja tendencje do spadania gdzies w twoim poblizu, a ty mowisz raczej o jednym miejscu... jezeli dobrze przeczytalem twoj post, oczywiscie.

a to w Shady Creeks... jestes pewien, ze jak zobaczyles na samym poczatku tego Mule'a, to w srodku nikogo nie bylo? moze to blad gry, albo jakies zgranie kolorow (np. brazowe ubranie goscia i brazowa tapicerka) - albo z powodu nocy i swiatel nie widziales kierowcy na poczatku, a pojawil sie dopiero po zaatakowaniu jego wozu... :P

jak to mawia profesorek Nerwosolek... wszystko da sie wytlumaczyc! xD
no, prawie wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 30 grudnia 2005, 19:42 
newbie

A propo błędów gry,dlaczego pociąg jak w niego walę z Bazooki :killer: to sie nie rozwala jak inne pojazdy?Mój kolega mi mówił,że jak jechał przez back o beyond to widział wrak samochodu ,który leciał w powietrzu. :glupek1:Widziałem jak samochód wibrował w powietrzu i motor.

Tytuł: Heh
PostNapisane: 29 grudnia 2006, 16:07 
nowość na forum! x)

Mówi się o świecących grobach, szopach, kamieniach... Nawet jeden z safe house'ów CJ'a [w Whetstone] świeci się z tyłu na zielono :D .

Heh, ludzie, wybierzcie się do Back O Beyond z pancerfaustem, to dopiero duchy zobaczycie. Ktoś tu pisał o toczących się samoistnie drzewach etc, przywalisz w drzewka i pół lasu lata :D .

Tytuł:
PostNapisane: 30 marca 2007, 22:36 
Joey Leone

Ja tam nie byłem ale niezłe jaja z tego co widze.

Tytuł:
PostNapisane: 30 marca 2007, 23:12 
Hate me now.

Zaraz beda niezle jaja jak Cie zbanuje za wznawianie tematow.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]