Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Jigga
|
Tytuł: Re: Problemy techniczne z SA Napisane: 28 stycznia 2008, 20:03 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Wina proca, SA nie bylo pisane pod komputery wieloprocesorowe. Sciagnij progsa z google.com ktory sprawi ze gra bedzie tylko na jednym procu szurac.
|
|
Jedic
|
Tytuł: Re: Problemy techniczne z SA Napisane: 28 stycznia 2008, 20:12 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 28 września 2005, 19:24 Posty: 640 Lokalizacja: Warszawa
|
A to nie jest tak, ze jak program nie zostal napisany pod wieloprocesowy komputer (czyli jak rozumiem nie obsluguje wielowątkowości) to ignoruje tego i nie ma to żadnego wpływu ?
|
|
Jigga
|
Tytuł: Re: Problemy techniczne z SA Napisane: 28 stycznia 2008, 20:42 |
|
|
Hate me now. |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2005, 17:36 Posty: 729 Lokalizacja: #pcp
|
Nie, bo wszystkie proce zajmuja sie tym samym (czyli enginem gry ogolnikowo mowiac), czyli to jest tak jakby wziasc moc obliczeniowa 2 czy tam 4 kompow do uruchomienia jednej gry.
|
|
magnifique.
|
Tytuł: Re: Problemy techniczne z SA Napisane: 28 stycznia 2008, 21:29 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
|
Góra |
|
|
magnifique.
|
Tytuł: Re: Problemy techniczne z SA Napisane: 28 stycznia 2008, 23:54 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
O looool. Restart systemu dał radę Ale dzięki chłopaki, piwo. Zdravim. magnifique.
|
|
Góra |
|
|
abaddon90
|
Tytuł: Re: Problemy techniczne z SA Napisane: 4 kwietnia 2008, 22:23 |
|
|
nowość na forum! x) |
|
Witam. Mam dla Was pytanie. Otóż jak rozpoczynałem moją grę kilka lat wstecz mimo kilku błędów przy instalacji - coś tam CRC error.....PRZERWIJ PONÓW PRÓBĘ IGNORUJ. Dawałem kilka razy ignoruj no i proces instalacji dobiegał pomyślnie do końca. W trakcie gry nie było żadnych problemów, grałem na najwyższych detalach. Wczoraj coś mnie wzięło żeby sobie znowu pograc. Przy instalacji wyskoczył jeden raz owy błąd, ale instalacja dobiegła do końca. Gra sie uruchamia, ale podczas gry są następujące błędy: przy podnoszeniu roweru na koło gra sie wiesza na 3 sekundy i wyłącza i tak samo jest podczas formowania gangu. Kilka razy odinstalowywałem i instalowałem od nowa i to samo. Nawet dzisiaj robiłem format i nic nie pomogło. Bardzo byłbym wdzięczny gdybyscie mi coś poradzili. Dodam, że od mojego pierwszego grania po dziś dzień w komputerze niczego nie wymieniałem.
|
|
Góra |
|
|
Luigi
|
Tytuł: Re: Problemy techniczne z SA Napisane: 4 kwietnia 2008, 22:30 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
Zapewne, gdy pierwszy raz instalowałeś grę, błędy CRC nie były tak poważne jak teraz i "ingoruj" tym razem nie pomogło. Niestety, ale tego raczej nie da się naprawić, ale na wszelki wypadek przeczyść płytkę i wtedy się zobaczy.
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|