GTAReview.com

FAQ
   Szukaj
   Zaloguj
Teraz jest 21 listopada 2024, 20:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Propozycje odnośnie zmian.
PostNapisane: 4 lutego 2008, 19:17 
Administrator

Pewnie będę tego żałował, ale zaryzykuję. Skoro stroną tą rządzą elity, odpowiednik GTW, oddaję głos w ręce ludu. Krótko, zwięźle i na temat. Co waszym zdaniem powinno zmienić się na forum/stronie/kanale IRC, aby przywrócić lepszy klimat? Słucham propozycji.

Tytuł: Re: Propozycje odnośnie zmian.
PostNapisane: 4 lutego 2008, 19:24 
sup money?

czesc i czolgiem.
porzadek w podforumami damianku :D
IRC jest ok i dobrze ze RSC wrocilo imo.
a klimat jest zalezny od ludzi w 90%

PostNapisane: 4 lutego 2008, 19:30 
Administrator

Według mnie dobrze byłoby przywrócić system ostrzeżeń, jeśli ten jest zablokowany/usunięty (a wydaje mi się, że jest, jesli nie - sorry). Dzięki temu użytkownicy wiedzą, że robią coś źle i mają motywacje do poprawy a nie napierdalają swoje super Virtual Mody w 100 różnych tematach nie reagujac na prośby admina (np. mnie). Może nie przywróci to do końca klimatu, ale będzie porządek chociaż.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:00 
El Burro

No to mały porządek na forum już z tobą ustaliłem wcześniej na IRC na którym rzadko widzę osoby, które na stronie i forum krzyczą najwięcej mimo, że nie pofatygują się o wejście na #gtareview tudzież #karton

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:14 
Nameless Guy

No to tak, abym nie dostawał mute w sb co każdy miesiąc za wolność słowa (obecnego mam chyba z 3 tygodnie już :lol: )

Oby ariasz opanował swoje emocję w stosunku do mnie i do innych.

Żeby każdy musiał przestrzegać regulaminu a nie że ci lepsi mogą go olewać a ich kochani koledzy z administracji mute/warna/bana nie dadzą.

Skończcie z tym :* to takie pedalskie :X

I chyba all, jak mi się coś przypomni edytnę 8)

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:21 
El Burro

Pips napisał(a):
No to tak, abym nie dostawał mute w sb co każdy miesiąc za wolność słowa (obecnego mam chyba z 3 tygodnie już :lol: )

No to zachowuj się widocznie sa powody bys je otrzymywal.

Pips napisał(a):
Oby ariasz opanował swoje emocję w stosunku do mnie i do innych.

Niestety strona ma mały wpływ na zachowanie użytkowników, więc tutaj nic się chyba nie zmieni.

Pips napisał(a):
Skończcie z tym :* to takie pedalskie :X

Na złość i przekór twojemu :9

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:32 
Administrator

Do moderatorów / administratorów: forum wymaga aktualizacji, więc powstrzymajcie wszelakie zmiany / czystki. Przynajmniej do następnego tygodnia - w najbliższe wolne dni [ferie w moim rejonie od 11.02] przeprowadzę aktualizację do najnowszej wersji skryptu. Teraz nie mam kiedy, a to jest trochę czasochłonne i wymaga trochę skupienia ;e Tyle.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:33 
Nameless Guy

Cytuj:
No to zachowuj się widocznie sa powody bys je otrzymywal.

Ja się zachowuje, nie jestem wulgarny stosuje się do regulaminu SB ale tutaj panuje zasada: "Masz rozmawiać o tym co nam się podoba a jak nie to mute" o/

Zawsze muszę gadać o tym np. co powiedzmy ariasz chcę bo jak napiszę coś powiedzmy o grach to on zaraz na mnie napierdala, i zazwyczaj on zaczyna kłótnię a ja mam mute -_-'

Cytuj:
Niestety strona ma mały wpływ na zachowanie użytkowników, więc tutaj nic się chyba nie zmieni.

To jakieś upomnienia czy coś :?

Cytuj:
Na złość i przekór twojemu :9

Nie, to panuje na _R od dłuższego czasu zanim pisałem ;9, jak chcecie aby was uważano za pedałów to proszę bardzo ale ja widząc takie coś tak myślę. Rozumiem gdyby tu były dziewczyny (kiedyś bodajże jedna była tu ari miała czy coś w tym stylu nick) ale ich nie ma i pisanie ;* do chłopaka jest nie na miejscu o/

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:37 
El Burro

Dobrze to chociaż nie wchodź na irc bo tam jest masa pedałów i każdy wali 50e/s (emotek na sekunde) typu :*

Odciszyłem Cię i Luigiego na sb.
I skończmy się kłócić, kto komu jaka emote wyslal. Koniec, kropka .

Jakieś pomysły ?

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:39 
Czlowiek bez zycia '07

Pips, właśnie pisząc takie posty, które nie pasują do dyskusji zbierasz sobie na /mute i tak masz szczęście, że administracja jest łaskawa dla Ciebie, bo nie dostajesz bana.
I skoncz z tymi swoimi głupimi emotkami typu: zD D: ;9, bo to denerwuje wszystkich.

Edit: Szczaw, przepraszam bardzo, ale ja nie miałem muta, mgłem pisać normalnie w Shoucie.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:42 
Nameless Guy

Szczawik napisał(a):
Dobrze to chociaż nie wchodź na irc bo tam jest masa pedałów i każdy wali 50e/s (emotek na sekunde) typu :*

Odciszyłem Cię i Luigiego na sb.
I skończmy się kłócić, kto komu jaka emote wyslal. Koniec, kropka .

Jakieś pomysły ?

No dobrze, piszczcie sobie te wasze ;* ale i tak to nie na miejscu jest ja wiem że to w przenośni robicie ale wejdzie tu jakiś nowy i sobie pomyśli że tu jakieś pedały czy coś.

Co do tematu: 2005 rok fajnie jak by wrócił, nie było wtedy tylu pro ludzi co napierdzielali na stałych bywalców, kultura i porządek przede wszystkim był.

Cytuj:
Pips, właśnie pisząc takie posty, które nie pasują do dyskusji zbierasz sobie na /mute i tak masz szczęście, że administracja jest łaskawa dla Ciebie, bo nie dostajesz bana.
I skoncz z tymi swoimi głupimi emotkami typu: zD D: ;9, bo to denerwuje wszystkich.

Nawet jak jest zastój w sb i rozpoczynam byle jaki wątek, odrazu coś komuś ne przypasi i ...

Co do emotek to każdy ma prawo używać jakich chce D:

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:45 
Czlowiek bez zycia '07

Pips, z Twoich postów rozumiem, że w Twoim mniemaniu "pedały", jak to nazwałeś, to tacy ludzie, co jeżdzą po nowych?

PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:50 
Nameless Guy

Muszę cię zmartwić, źle zrozumiałeś

Pedały to chłopak piszący do chłopaka ;*

PostNapisane: 4 lutego 2008, 21:07 
El Burro

damian_ :*

PostNapisane: 4 lutego 2008, 21:14 
Warning 1/3

Przecież tu nie potrzeba żadnej rewolucji, ani pytania o zdanie wszystkich userów. Jest bardzo fajny regulamin, a wystarczy jedynie, by wszyscy bez wyjątku się do niego stosowali, by nie było 'bardziej uprzywilejowanych' i 'plebsu'. Tyle.

PS. Dajcie sobie na luz z tymi emotkami. Wszyscy wiedzą, że to ;* to żarty i nie sądzę, by kogoś to raziło, nawet świeżaków.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 21:24 
Hate me now.

Nie ma zadnego plebsu, sa userzy i elita :o Jak dla mnie to nic nie trzeba zmieniac, moze przydaloby sie kilku nowych userow.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 21:39 
_elita forum

Pips glodnemu chleb na mysli, i bede mial do Ciebie pretensje dalej dopoki bedziesz pierdzielic glupoty, czyli tak jak teraz. Wielki dupny user co nie moze zyc bez SB, wejdz na irc i pokaz jaki jestes mocny w gadce. Moja rada nie badz monotematyczny, zauwaz ze scena gta nie ogranicza sie tylko do sb, forum na _R (no i na gtg gdzie znalazles swoich pobratyncow na rownym tobie poziomie) i rozmow o gta, to takze irc etc, i rozmowy na rozne tematy. Nie raz gadka jest o dupie marynie.

Co do zmian to dla mnie wszystko jest ok za wyjatkiem szaty graficznej. Ten styl juz jest troche nudnawy. I to wlasnie to bym proponowal zmienic. Najlepiej na jakis w pastelowych kolorach zywcem z gamy kolorow ktora wystepuje w VC.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 21:48 
El Burro

Ariasz co do stylu to już raz się wszyscy na ircu wlasnie napalilismy sie na klimaty VC :) juz nawet pierwsze wyobrazenia powstaly.

No ale jak juz wszyscy mowia o irc, to nie tylko do pipsa sie ogranicza.
Czasami ktos wpadnie na kanal, minuta nie mija jak juz widac (Leaving).
Poczekajcie chwileczke na pewno ktos zaraz sie odezwie, albo cos. Posiedzcie chwilke dluzej.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 22:06 
Administrator

damian. napisał(a):
Co waszym zdaniem powinno zmienić się na forum/stronie/kanale IRC, aby przywrócić lepszy klimat?

Niech starsi admini/moderatorzy powrócą, niech wróci enjoi ze swoim poczuciem humoru, niech wróci pkf ze swoim morderczym avatarem, niech wróci Max Payne ze swoim Camperem, niech wróci xionc ze swoim złem, nich wróci Jumper ze swoimi modelami, niech wróci falek ze swoją popularnością, niech wróci thang ze swoim ała na punkcie ortografii i angielszczyzny, niech wróci Grafit ze swoimi grafikami, niech wróci redboy, zboczeniec jeden. niech wróci CosmO z multiplayerem, niech wróci Pax z Fiatem 125p, niech wróci banan z Chin (;p), niech wróci Jigga ze swoimi życiowymi doswiadczeniami, niech wroci KreeM, ktory robił loda wódce, niech wrócą maxko i rafko ze swoimi -ko na koncach nickow...

...a wtedy będzie można pogadać o starym, dobrym klimacie ;d

PostNapisane: 4 lutego 2008, 22:19 
Czlowiek bez zycia '07

To już nie te czasy, byłem tu nowy, gdy oni jeszcze byli z nami, doskonale pamiętam ten klimat, nie klimat irca, bo wtedy niewiedzialem, co to jest, ale klimat strony, forum, ktory oni tworzyli, ktory MY tworzylismy.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 22:37 
Nameless Guy

maciej_pl napisał(a):
damian. napisał(a):
Co waszym zdaniem powinno zmienić się na forum/stronie/kanale IRC, aby przywrócić lepszy klimat?

Niech starsi admini/moderatorzy powrócą, niech wróci enjoi ze swoim poczuciem humoru, niech wróci pkf ze swoim morderczym avatarem, niech wróci Max Payne ze swoim Camperem, niech wróci xionc ze swoim złem, nich wróci Jumper ze swoimi modelami, niech wróci falek ze swoją popularnością, niech wróci thang ze swoim ała na punkcie ortografii i angielszczyzny, niech wróci Grafit ze swoimi grafikami, niech wróci redboy, zboczeniec jeden. niech wróci CosmO z multiplayerem, niech wróci Pax z Fiatem 125p, niech wróci banan z Chin (;p), niech wróci Jigga ze swoimi życiowymi doswiadczeniami, niech wroci KreeM, ktory robił loda wódce, niech wrócą maxko i rafko ze swoimi -ko na koncach nickow...

...a wtedy będzie można pogadać o starym, dobrym klimacie ;d

No o tym chyba większość marzy.

PostNapisane: 4 lutego 2008, 22:55 
Hate me now.

maciej_pl :ok: Kazdy by tak chcial. ale niestety, praca, studia czy po prostu znudzenie GTA sprawia ze forum wyglada jak wyglada. Czas nie stoi w miejscu (niestety). 3m sie <3

PostNapisane: 4 lutego 2008, 22:58 
Administrator

maciej, raczej nie da rady. Panzerfaust swoim humorem obdarza nas jeszcze od czasu do czasu na IRC, pkf jara zioło, czasami razem z panzerem, poza tym ma gdzieś tą strone i w sumie nie mam mu tego za złe. Nie wiem co robi max, Jmpr przewija się czasami przez IRC, ale nie wiem czy zechce tutaj zaglądać. falek wyparował i słuch po nim zaginął, podobnie jak po thangu. Grafit ma prace, szkołe, podobnie jak xionc. Paks siedzi całymi dniami na IRC, milcząc. Banan już od dawna stracił zapał do nadmiernego angażowania się w serwis. Jigga odsiedział swoje na izbie chorych, a teraz się dissuje i kłóci o kulturę, ale w sumie jest dość aktywny. Co jest grane z kreemem, maxko i rafko, tego nie wiem, ale nie zanosi się na ich powrót, Też bym chciał żeby stara ekipa wróciła. Nawet ten stary skłąd redakcji, jeszcze beze mnie i pochodnych, ale obaj dobrze wiemy, że jest to nierealne...

PostNapisane: 4 lutego 2008, 23:07 
8 Ball

maciej_pl napisał(a):
damian. napisał(a):

enjoia brakuje, pinkfina to ja chyba nigdy tutaj nie uswiadczylem, Max to i tak już legenda, xionc to zlo wcielone, nie wywołuj wilka z lasu ;> falek i thang,strona bez nich jest wyplowiała z klimatu, o pracach grafita snie po nocach, Pax nie wroci, on wyrosl z GTA, cosmo sie udziela na ircu, jigga tez, KreeM sie zlamił i teraz daje za półdarmo (xO) Maxko tez frajerzy w Krakowie ;) a najbardziej mi brakuje Rafka.

Pips napisał(a):
Ja się zachowuje, nie jestem wulgarny stosuje się do regulaminu SB ale tutaj panuje zasada: "Masz rozmawiać o tym co nam się podoba a jak nie to mute" o/

jak chcecie aby was uważano za pedałów to proszę bardzo ale ja widząc takie coś tak myślę.

Jak zaczniesz pisać mądre posty, to wtedy nie będziesz wyciszany. Strona jest własnością czyjąś, i to oni narzucają tematy rozmów. Nie podoba się? Nikt cie nie trzyma, wrecz przeciwnie. Co do rzekomego "pedalstwa" - czyzbys mial jakies doswiadczenia niemiłe, stad ta homofobia? I ostania sprawa. Jak już próbujesz być fajny i używać emotek lub skrótow internetowych, to najpierw poznaj ich znaczenie, bo mine kurwica bierze jak widzę twoje "o/" używane jak ";/" czy posty typu "imo thx - moim zdaniem dzieki".

PostNapisane: 4 lutego 2008, 23:09 
Administrator

no i przez to chciałem powiedzieć, że nie da się przywrócić klimatu, na ten stary, dobry... może być lepiej niż jest teraz, ale i tak nie będzie jak kiedyś, no ale to wsyztsko zależy od aktualnej redakcji

PostNapisane: 4 lutego 2008, 23:23 
8 Ball

maciej_pl napisał(a):
no i przez to chciałem powiedzieć, że nie da się przywrócić klimatu, na ten stary, dobry... może być lepiej niż jest teraz, ale i tak nie będzie jak kiedyś, no ale to wsyztsko zależy od aktualnej redakcji

Kiedyś z Rafkiem dyskutowaliśmy na ten temat, z owej dyskusji wynikło tylko jedno - ludziom się przejadło GTA. Także my jesteśmy o wiele starsi, i cała ta nuta tajemniczości po prostu nie istnieje. Ile można wałkowac jedno i to samo?

[111 post ;>]

PostNapisane: 4 lutego 2008, 23:55 
Ray Machowski

Ja bym był za usunięciem punktu w regulaminie mówiącym o nie wznawianiu starych topiców! :lol:

PostNapisane: 5 lutego 2008, 00:32 
Nameless Guy

Ci wszyscy gdzieś tam są, ale rafko to już chyba na dobre przepadł :?

PostNapisane: 5 lutego 2008, 00:56 
Administrator

Też tęsknię za klimatami przypomnianymi przez Maćka. pamiętam je z czasów kiedy pierwszy raz się tu pojawiałem. Było genialnie. Niech ten topic nie przeradza się w kolejną wojnę Pips VS ktośtam.
Dla mnie jest dobrze tak jak jest. Nie dzieje sie niewiadomo ile, ale jest elegancko. Od czasu do czasu wpadnie dzieciak zapytać jak ściągnąć GTA albo dlaczego to albo tamto. Spoko Maroko. Dla mnie bomba majonez.

PostNapisane: 5 lutego 2008, 01:06 
Administrator

Obrazek

Paece, GTAR! :3

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]