Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
EooN
|
Tytuł: Nabijacze Napisane: 25 czerwca 2005, 20:52 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Wiecie co? Wkurzac mnie zaczynaja nabijacze w stylu Huga i Ivana... Bez urazy chlopaki ale jak mozna pisac posty po 1 zdaniu, niewnoszace nic do tematu a potem zarzekac sie ze "Przeca ja nie nabijam!" Tak samo denerwuje mnie robienie sobie z tematow chat-u
(patrz tu i tu)
Namawiam wiec modow do tepienia nabijaczy w sposob rownie ostry co piratow!
|
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 20:56 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
pytaj się adminów a nie nas ;f
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:00 |
|
|
ehhh ....
Dbajcie dzieci o forum bo drugiego nie dostaniecie , tyle wam powiem.
|
|
Góra |
|
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:02 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
masz racje EooN nabijaczy trzeba tępić !(bez urazy)
|
|
mk89
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:15 |
|
|
Toni Cipriani |
|
|
Podpisuje się pod Wami, coraz więcej wypowiedzi nic nie wnoszących do tematu...
|
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:15 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Ja pisze dobre rady, ale raz czy dwa zdarzylo mi sie tylko kogos poprzec czy cos w tym stylu, ale zeby od razu tak ostro? Zreszta jestem tu od niedawna i nie znam was tak dobrze i nie wiem co dla kogos jest dobrze, a dla kogos zle. Dajcie mi czasu.
_________________ L O S T
|
|
Góra |
|
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:39 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 24 kwietnia 2005, 19:45 Posty: 675 Lokalizacja: Poznań
|
No dobrze! Skoro będziecie nas tępić to uwaga! Od dzisiaj możecie na mnie mówić HUGO: NOWE OBLICZE lub HUGO: OBJAWIENIE. Już miałem zamaiar tak zrobić, ale skoro powstał już taki temat... A więc, zaczynam nowe oblicze, bez nabijania. Zobaczycie. Najpierw się zastanowię, a potem napiszę. UWAGA! Nowy HUGO!
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:43 |
|
|
Moderator |
|
|
Cytuj: Dajcie mi czasu
Damy ale jeżeli nie będziesz przez ten czas pisał postów...+_-
EooN troche bez sensu też ostatnio zakładasz tematy
Boryseq, a ty się powstrzymuj od offtopowania, bo ostatnio zauważyłem że w różnych tematach dajesz dużo offtopów
RedBoy ojj...szczerze popieram to zdanie! xD
hmmm...Grzesiek...za dużo pisania xD
Ogólnie jestem za tępieniem n00bów, bo to ciężkie czytać bez sensowne posty i wogóle głupie pytania itp. ale wkońcu bez nich nie byłoby takiej dużej popularności! xE Nie znaczy, że jak się jest na forum dłużej bądź ma się więcej postów to już się jest kimś ważnym. Tu chodzi o np. styl wypowiedzi. Nie chodzi jaki jest długi post. Chodzi co w nim się zjaduje. Większość nowych widze, że chce mieć jak najwięcej postów by być zauważanym i wogóle żeby inni użytkownicy mieli do niego szacunek, ale na co wam to?!?! Możecie się wykazać np. na bardzo dobrą znajomość GTA(przynajmniej na forach o GTA)bądź innymi rzeczami i wtedy dopiero będziecie zauważeni i jeszcze jedno:
Miejcie też szacunek do nowych użytkowników!
bo jak będziecie się do nich odzywać złym tonem wypowiedzi możecie zmiejszyć swój respect u innych.
No to chyba tyle xD
|
|
Q-bak
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:45 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 2 czerwca 2005, 16:20 Posty: 818 Lokalizacja: "oszo chodzi ?"
|
Ale ja nie rozumiem jednej rzeczy. No moze jest to jako tako czateria z pierwszego tematu co wymienil E00n, ale przeciez tam tez duzo osob menczy sie, wklejajac obrazki itd. wienc jednak troche "pracuje" nad swoja wypowiedzia a zeby CALY serwer zapelnic postami....To KAZDY musialby OSTRO nabijac Poprawcie mnie, jesli sie myle
Góra |
|
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:49 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Max_Payne napisał(a): Boryseq, a ty się powstrzymuj od offtopowania, bo ostatnio zauważyłem że w różnych tematach dajesz dużo offtopów
ok już nie będe offtopicował i mi też możecie mówić BORYSEQ:NOWE OBLICZE lub BORYSEQ:REAKTYWACJA
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 21:52 |
|
|
Q-bak - wystarczyło by kilka wypowiedzi po 10 mb no może więcej niż kilka :]
Ostatnio edytowano 26 czerwca 2005, 08:36 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
EooN
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 22:00 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Max_Payne napisał(a): EooN troche bez sensu też ostatnio zakładasz tematy Very Happy LoL, ostatni temat ktory zalozylem to ten (no i jeszcze ten o postaciach, ktory cieszy sie duzo popularnoscia) Mam nadzieje ze wiaruchna ktora sie zadeklarowala zaprzestanie OT, i nabijania... LICZE NA WAS! "Max_Payne" napisał(a): Miejcie też szacunek do nowych użytkowników!
Mam, dla userow takich jak Carl Johnson ktory od pierwszego posta pisze madrze i na temat
|
|
Masta One
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 22:10 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 8 czerwca 2005, 11:57 Posty: 108 Lokalizacja: Compton
|
Czyli dajmy naszym nabijaczom drugą szansę, gdy złapiecie ich jeszcze raz od tej pory na gorącym (wręcz offtopicowym ) uczynku to karajcie
|
|
Ivan
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 22:31 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 16 czerwca 2005, 16:15 Posty: 799 Lokalizacja: Szczecin
|
Dziekuje za szanse i postaram sie juz wiecej nie nabijac, offtopicowac, spamowac, itp.
_________________ L O S T
|
|
Góra |
|
|
Imothep
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 22:33 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 23 czerwca 2005, 22:33 Posty: 137 Lokalizacja: Myszków Rulez :P
|
popieram was całym sercem... nabijanie postów jest niepotrzebne... po co mieć wyższą rangę szybciej nabijając posty, jak można ją mieć trochę wolniej w uczciwy sposób...
_________________ GG:2602831 AQQ:4254299 Skype:f4zi_89
|
|
Góra |
|
|
Panczo
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 23:07 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 7 czerwca 2005, 16:05 Posty: 161 Lokalizacja: hollyŁÓDŹ ;)
|
po co komu rangi ??
To wyzwala u niektórych poczucie wyższości jednej osoby nad drugą !!
Co do nabijania, jestem za pomysłem, choć co do kar wolałbym dostac jakieś ostrzeżenie niżeli bana czy cos w tym stylu...
PS: widze, że coś szwankuje na forum bo jest napisane, że napisałem posta o 22:07, a napisałem go o 23:07 !!
|
|
bart
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 23:12 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 27 kwietnia 2005, 19:58 Posty: 610 Lokalizacja: z Gdańska.
|
To prawda ... rangi mogłyby zostać tylko dla adminów ...
|
|
Góra |
|
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 23:23 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Cytuj: PS: widze, że coś szwankuje na forum bo jest napisane, że napisałem posta o 22:07, a napisałem go o 23:07 W profilu ustaw sobie godzinę na (GMT +2.00 hours) Kalingrad, Poł Afryka. Cytuj: choć co do kar wolałbym dostac jakieś ostrzeżenie niżeli bana czy cos w tym stylu...
Ja już dostałem dużo ostrzeżen, szczególnie od Thanga.
|
|
Góra |
|
|
Gość
|
Tytuł: Napisane: 25 czerwca 2005, 23:32 |
|
|
widze ze nie poskutkowaly....
|
|
Góra |
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 04:31 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
huh właśnie wróciłem z występu Kyau vs. Alberta (jeżeli ktoś ich wogóle zna):P wchodzę na forum, a tu co ??.... kolejny suxsiarski temat..... szkoda gadać.. EooN - dlaczego nie przyczepisz się do Thanga ? zobacz ile on ma postów, a kiedy się zarejestrował.. poczytaj sobie jego posty, czasem wręcz jednowyrazowe (bez obrazy Thang - nic do Ciebie nie mam, ale ten temat mnie troszkę rozdrażnił) łatwo Ci podskakiwać do nie-adminów ? jesteś jedynym, któremu to przeszkodziło, masz jakieś kompleksy ? że Hugo ma więcej postów niz Ty ? ja już mu mówiłem, ze nabija to zauważyłem ,że się chłopak lekko uspokoił..
co do rangi.. nie lepiej mieć ze 100 postów, ale porządnych i dostać CR-a ??
spokojnie EooN do wszystkiego trzeba trochę czasu i cierpliwości.. ten temat był tak nie potrzebny jak szafka w moim pokoju
to na tyle, pozdrawiam
|
|
hugoo_
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 07:06 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
maciej_pl napisał(a): spokojnie EooN do wszystkiego trzeba trochę czasu i cierpliwości.. ten temat był tak nie potrzebny jak szafka w moim pokoju
Dobrze że założył, bo bym nabijam tak dalej jak nabijałem. Trochę mi w główce podskoczyło i teraz wszystko przemyślałem. No cuż, GTA Review to moje ulubione miejsce ostatniego misiąca i nie chcę mieć na nim bana.
|
|
Góra |
|
|
MdK
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 09:09 |
|
|
Moderator |
Dołączył(a): 30 sierpnia 2004, 20:47 Posty: 562 Lokalizacja: mafiapage.com
|
maciej_pl napisał(a): huh właśnie wróciłem z występu Kyau vs. Alberta (jeżeli ktoś ich wogóle zna)
Kurde po ich występie w Świecu na Sound Factory nie mogłem dojśc do siebie przez 3 dni, szkoda, że na TSB nie grali, ale za to E-Craig zagrał 3 razy ostrzej
----
Co do tematu, to dawać nabijaczom karne rangi, zerować licznik postów, zakazywać wysyłania PW i zakazać podpisów i emlematów.
_________________ [czytać eMdiKej]
|
|
Góra |
|
|
Jumper
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 09:32 |
|
|
Moderator |
|
|
Po prostu banowac nabijaczy
|
|
EooN
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 09:34 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
maciej_pl napisał(a): EooN - dlaczego nie przyczepisz się do Thanga ?
Eeeeeeeeeeeeeeee.... Bo nie mam powodu? Thang moze i faktycznie pisze posty krotkie, ale sa one na temat, bez OT....
Ostatnio edytowano 26 czerwca 2005, 11:57 przez EooN, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
mk89
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 11:49 |
|
|
Toni Cipriani |
|
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 14:00 |
|
|
Moderator |
|
|
Cytuj: Mam, dla userow takich jak Carl Johnson ktory od pierwszego posta pisze madrze i na temat
Bieżcie przykład z Carl'a Johnson'a ponieważ zgodze się z Tobą EooN pisze interesujące posty i pomaga w rozwiązywaniu problemów z GTA SA. Wzór naprawde dobrego user'a, ale jak wiadomo większość ludzi rejestruje się tylko po to by walnąć temat że ma problem albo żeby wysłać save i nawet nie przeczytają starszych tematów tylko odrazu oczekują pomocy. Troche to bez sensu rejestrować się tylko żeby ludzie Ci pomogli i nara. Według mnie tacy użytkownicy mają inteligencje poniżej 0. xxxxxxD
|
|
maciej_pl
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 14:12 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 13 marca 2005, 00:18 Posty: 2037 Lokalizacja: Rydzyna
|
Cytuj: Kurde po ich występie w Świecu na Sound Factory nie mogłem dojśc do siebie przez 3 dni, szkoda, że na TSB nie grali, ale za to E-Craig zagrał 3 razy ostrzej uszi my homie ;D Cytuj: jak wiadomo większość ludzi rejestruje się tylko po to by walnąć temat że ma problem albo żeby wysłać save i nawet nie przeczytają starszych tematów tylko odrazu oczekują pomocy. Troche to bez sensu rejestrować się tylko żeby ludzie Ci pomogli i nara. Według mnie tacy użytkownicy mają inteligencje poniżej 0. xxxxxxD
tu się z Tobą zgodzę... gorzej niż źle z takimi.. nie szkoda im czasu na rejestracje, logowanie itp ?? wg mnie tacy właśnie mają swoje '5 minut debila miesiąca'
|
|
Cord
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 16:11 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 5 czerwca 2005, 16:14 Posty: 157 Lokalizacja: Long Beach
|
Jumper napisał(a): Po prostu banowac nabijaczy Wtedy znikneła by pewnie 1/4 fprum..no może przesadziłem ale denerwują mnie posty typu "Pograł bym sobie w GTA ale ni mam " LUDZIE! Czy każdy musi wiedzieć co czujecie i jaki macie humor? Niedługo nabijacze będe pisali "ale miałem dzisiaj srake...taka rzadka była" czy ilośc postów ma oznacza wyższość jednej osoby nad drugą jak ktoś już pisał? Może zróbmy temat na największego nabijacza miesiąca, będziemy dawali swoje propozycje a po miesiącu BAN albo OSTRZEŻENIE
|
|
Góra |
|
|
tha blazer
|
Tytuł: Napisane: 26 czerwca 2005, 21:30 |
|
|
Joey Leone |
|
Dołączył(a): 1 listopada 2004, 22:24 Posty: 240 Lokalizacja: Long Beach
|
jak ktoś pisze 18 postow dziennie to co się dziwisz ze masa z tego jest nie potrzebna :]
_________________ Dogg Pound Gangstaz
Fanów SNOOP DOGGA zapraszam na: snoopdogg.xt.pl | snoopdoggydogg.fora.pl
|
|
Góra |
|
|