Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 22 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Maxko
|
Tytuł: Mania Szybkości :] Napisane: 15 października 2004, 16:32 |
|
|
_elita |
|
|
chcialbym sie dowiedziec czy ktos na naszym kochanym forum gra/lubi serie (moze i nie cala ) gier Need For Speed. Szczególnie interesuje mnie Wasz stosunek do ostatniej czesci gry- Undergrounda . Nie wiem czy wiecie ale juz za kilka dni ma pojawic sie demko jego sequela, a pelna wersja pojawi sie juz 17 pazdziernika :]. Mysle ze dla tych ktorzy tak jak ja godza NFS z GTA, bedzie to idealny produkt na radosne zabijanie czasu w oczekiwaniu na San Andreas :]
_________________ S.A.R.C. - Drift for life!
Cytuj: <RedBoy> banano ja napisze xE <RedBoy> tylko wyrucham te posty xE
|
|
Góra |
|
|
a_majer
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 16:47 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 30 września 2004, 19:10 Posty: 61 Lokalizacja: Compton (California)
|
Ja lubie wszystkie NFS'y a Undergrounda w szczególności.
_________________ a_majer A.K.A. Ghost Pimp
Smoke weed everyday.
|
|
Góra |
|
|
Gt@kill3r
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 17:01 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 16 sierpnia 2004, 00:09 Posty: 45 Lokalizacja: wiesz, że to naprawde ja?
|
Pewnie że lubie. Przy NFS:U spędząłem mile godziny. Na 2 czekam z niecierpliwością chociaż jest ona nieporównywalnie mniejsza od tej na SA
|
|
Góra |
|
|
Jumper
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 17:34 |
|
|
Moderator |
|
|
Underground byłm lux ale na 2 nie czekam bo na mojej KILLING MACHINE nie pójdzie
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 18:00 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
NFS:U und NFS 2
|
|
cichy
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 18:07 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 18 sierpnia 2004, 20:46 Posty: 75 Lokalizacja: Czerwieńsk
|
Tak jak w samochodówki raczej nie gram tak przy NFS:U spedzilem kilka ladnych godzin. Giera fajna, jest zreszta jedyna w jaka gralem z serii NFS...
|
|
Góra |
|
|
Chitman
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 18:35 |
|
|
Salvatore Leone |
|
Dołączył(a): 18 lipca 2004, 10:23 Posty: 311 Lokalizacja: Szpital psychiatryczny
|
Ja tam czekam na NFSU2 po to, aby sobie umilić oczekiwanie na SA :] Ogólnie to i tak sprubuję uruchomić przez emulator, ale ciekawe jak pójdzie... Co najmniej będę miał do premiery co robić :] BTW: Wstyd się przyznać, ale do tej pory z całej serii nei grałem tylko w jedynke i właśnie Undergrounda
|
Góra |
|
|
NpJ
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 18:46 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 14 września 2004, 17:02 Posty: 36 Lokalizacja: [GTAReview Forum] Gdańsk
|
Ja bardzo lubie NFS 2 i Underground
_________________ To My Polacy Gramy W GTA
|
|
Góra |
|
|
norbi
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 18:53 |
|
|
newbie |
|
Dołączył(a): 8 września 2004, 13:51 Posty: 14 Lokalizacja: San Andreas
|
|
Góra |
|
|
Maxko
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 18:53 |
|
|
_elita |
|
|
Widze ze duzo ludzi tutaj interesuje sie NFS:U :]... mam pytanie czy jak dam wam mozliwosc do pokazywania swoich wozow to skorzystacie z niej? :]
|
|
Góra |
|
|
Max.
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 19:00 |
|
|
Moderator |
|
|
|
Góra |
|
|
enjoi
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 19:28 |
|
|
Administrator |
|
Dołączył(a): 27 czerwca 2004, 23:52 Posty: 1733 Lokalizacja: Krobia
|
MaXko napisał(a): Widze ze duzo ludzi tutaj interesuje sie NFS:U :]... mam pytanie czy jak dam wam mozliwosc do pokazywania swoich wozow to skorzystacie z niej? :]
Nie mam juz NFS:U. A doszedlem bardzo daleko, w kazdym razie ponad 100 wyscig! Jakis trudny, 7 okrazen A potem mialem formata. To byl czarny Nissan Skyline R34 z takim smokiem pomaranczowym z boku.
|
|
Gt@kill3r
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 20:16 |
|
|
wkraczający |
|
Dołączył(a): 16 sierpnia 2004, 00:09 Posty: 45 Lokalizacja: wiesz, że to naprawde ja?
|
Czerny metalic Peugeot 206 z samymi unikatami (silnik, hamulce, chip itd). Miał Błeitną błyskawice przechodzacą przez cała karoserie 17" alu-felgi i błęitny migający neon.
|
|
Góra |
|
|
a_majer
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 20:28 |
|
|
8 Ball |
|
Dołączył(a): 30 września 2004, 19:10 Posty: 61 Lokalizacja: Compton (California)
|
Ja miałem niebieskie Mitsubishi Eclipse z naklejonym kolesiem ze sprzyem w ręce. Miałem płaski wydech i przyciemniane na niebiesko szyby. No i neon też oczywiście tyle że niebieski, tak jak wszystko. Przeszedłem wszystkie wyścigi, łącznie z tym 112 na 111.
_________________ a_majer A.K.A. Ghost Pimp
Smoke weed everyday.
|
|
Góra |
|
|
Divx
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 20:47 |
|
|
Nameless Guy |
Dołączył(a): 22 czerwca 2004, 17:43 Posty: 877 Lokalizacja: Gryfice
|
enjoi napisał(a): MaXko napisał(a): Widze ze duzo ludzi tutaj interesuje sie NFS:U :]... mam pytanie czy jak dam wam mozliwosc do pokazywania swoich wozow to skorzystacie z niej? :] Nie mam juz NFS:U. A doszedlem bardzo daleko, w kazdym razie ponad 100 wyscig! Jakis trudny, 7 okrazen A potem mialem formata. To byl czarny Nissan Skyline R34 z takim smokiem pomaranczowym z boku.
Ten nfs to jest pechowy tez miałem niespodziewanego formata i mi savy sie pokasowały, a byłem juz tak daleko. Zniecheciłem sie i juz nie grałem dalej od poczatku. Bardzo lubie NFS grałem chyba we wszystkie czesci i sa poprostu super(ale dużo razy gorsze od mojego ukochanego GTA). Też miałem super wóz dużo w to grałem i czekam teraz na nowa czesc w która sobie umile te miesiace bardzo smutne bez gta sa na pc. Dobra kończe.
A majerze nie pisz postu pod postem jest opcja edytuj pamietaj o tym w przyszłości.
|
|
Góra |
|
|
Miszczu
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 21:14 |
|
|
Luigii Goterelli |
Dołączył(a): 22 sierpnia 2004, 17:00 Posty: 156 Lokalizacja: Poznań
|
Z serii NfS grałem tylko w 5, 3 i Underground. I szczerze mówiąc NfSU to jedna z lepszych gier w historii. Doszedłem do 80 któregoś wyścigu, ale potem się zniechęciłem. Moja ocena gry to 10-/10. Mój wóz to był Acura RSX Type-S taki zajebisty vinyl z babką i kolor błękitno-fioletowy. Był zajebisty ten wóz. Mówię wam. NFSU będę miał chyba w sobotę. Moja przewidywana ocena to też 10-/10, a przewidywana GTA:SA to 9+/10. Czy NFSU2 zapowiada się lepiej niż SA? Może, ale na pewno nie grywalnością. Dla mnie NFSU grywalność to 9/10, a GTA:SA to 10/10. Ale się okaże. Ale obydwie gry mnie nie zawiodą.
enjoi napisał(a): PS. Ten temat powinien nazywac sie 'Potrzeba Prędkości' bo taka jest polska nazwa serii 'Need for Speed'
Need for Speed to nie znaczy "potrzeba prędkości" tylko "chętka na pęd".
_________________ Przyjedźcie do poznania. Jest fajnie!
|
|
Góra |
|
|
Maxko
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 21:24 |
|
|
_elita |
|
|
widze ze pomysl sie przyjal :]
a moj woz to Mazda Rx-7, z poszerzeniem Vapor, spoilerem Dual GT, maska Formula Style Carbon Fiber, felgami: Enkei Arashi, switalmi (przod) Vortex, (tyl) chrome, wlotem na gorze typu blizzard, czarny kolor z unikatowym smokiem na boku.
|
|
Góra |
|
|
Miszczu
|
Tytuł: Napisane: 15 października 2004, 21:27 |
|
|
Luigii Goterelli |
Dołączył(a): 22 sierpnia 2004, 17:00 Posty: 156 Lokalizacja: Poznań
|
No. A w NFSU2 ma być sprzęt audio. Nie wiem jak EA to może zrobić, ale dźwięk w grze będzie jepsze lepszy niż w jedynce Undergorunda. Myślę, że też będzie THX, bo dźwięk jest tu prześmienity.
_________________ Przyjedźcie do poznania. Jest fajnie!
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 22 ] |
|