na początku to oko ... chcieliście zastosować rozciąganie sie do każdej rozdzielczości , poprzez rozciaganie tych końców , co wpłyneło na to , iż oko nie załadanie wygląda - ja bym na nim zastosował plynne wtapianie. Na pierwszy rzut oka w layu zraziła mnie ta myszka i klawiatura w rogach , bo kiego grzyba ona tam to nie wiem , jescze z ta przeźroczystość to już wogóle. Nie wiem czemu umiesczacie mafiapage.com w swoich pracach
Chyba , że chodzi wam o engine , ale to powinniscie napisac. Co do reszty stron które zrobiliście nie podobają mi sie , ale zaraz zobacze na cennik ;p 30 zl to nie jest dużo , jednak za te cene wolałbym pójść do grafita
Pod strona kontakt nie wiem jak u was , ale u mnie wygląda okropnie , tak jakby marginesów nie było. No wiec jezeli chodzi o strone graficzna to nie jest zle , jednak zadna rewelka. Czas na kod...
html , html , html ;/ Widać , że wiecie co to CSS , jednak HTML to juz jest przeszłość ... Polecam poczytać troche o XHTML , wiec jesli chodzi o kod do fatalnie
Grafika: 3+/6
Kod: 1+/6