Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
roberto146
|
Tytuł: Nagonka na SA Napisane: 8 sierpnia 2005, 22:42 |
|
|
Luigii Goterelli |
|
Dołączył(a): 10 czerwca 2005, 23:56 Posty: 167 Lokalizacja: Bożejewiczki
|
Od pewnego czasu trwa nieustająca nagonka na GTA:sa. Najwieksza nastapiła po wydaniu moda Hot Coffe. Przytoczę tu chocby historie staruszki która kupiła wnukowi Sa i domaga sie kasy. Kolesia który po graniu zamordował " podobno" swoją rodzinę. Ale wygląda to trochę smiesznie i wydaje mi sie że wszyscy szukają tylko kozła ofiarnego. Przecież wiele gier okrawa o tematy erotyczne (7sins) czy brutalność (doom3, manhunt). Co myślicie o tej sprawie
|
|
Luigi
|
Tytuł: Napisane: 8 sierpnia 2005, 22:51 |
|
|
Czlowiek bez zycia '07 |
|
Dołączył(a): 1 czerwca 2005, 11:48 Posty: 1024 Lokalizacja: Gdynia
|
ja myślę że to jest jakaś pieprzona zazdrość sam nawet nie wiem oco ale tym ludziom zawsze coś musi przeszkadzać ja z gta sa jestem bardzo zadowolony a moi rodzice nie mają nic przeciwko tej przemocy
_________________ Tak, jestem żulem i piję tanie winko.
|
|
Góra |
|
|
Bravo
|
Tytuł: Napisane: 8 sierpnia 2005, 22:55 |
|
|
Warning 1/3 |
|
Dołączył(a): 26 lipca 2005, 11:13 Posty: 254 Lokalizacja: Kraków
|
przeciez takie sceny są nawet w grze The Sims i to bez zadnego modu
Ostatnio edytowano 11 sierpnia 2005, 12:09 przez Bravo, łącznie edytowano 1 raz
|
|
Góra |
|
|
WaFeL
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 00:29 |
|
|
Donald Love |
|
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 07:30 Posty: 502 Lokalizacja: Lublin
|
No, tak tylko tu chodzi o to że ta gra prezentuje inne realia, i mod Hot Coffe jedynie co robi, to odblokowuje sceny ukryte przez twórców gry, więc jest trochę różnica
EDIT: Bravo, nie dodawaj do każdego posta tego obrazka, tylko wstaw go do podpisu .
|
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 08:51 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
A kto z Was oglądał Panoramę kilka dni temu? Właśnie gadali o SA i tym modzie. Od razu widać, że się nie znają:
-mod Hot Coffee nazwali "odpowiednim programem" ;o
- babka powiedziała, że "gra nazywa się San Andreas", a przecież to jest GTA San Andreas
- mówili, że "gra jest bardzo rozbudowana i dużo rzeczy można w niej ODKRYĆ, często są to rzeczy przeznaczone tylko dla dorosłych! Niesamowite, co nie?
|
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 08:56 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
dobrze że mój tata tego nie oglądał...
|
|
-MASTER-
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 08:59 |
|
|
Nameless Guy |
|
Dołączył(a): 3 maja 2005, 14:58 Posty: 784 Lokalizacja: Chrzanów
|
GrzesieK napisał(a): dobrze że mój tata tego nie oglądał...
Moji rodzice to oglądali, a ja, jak gdyby nigdy nic, ciupałem sobie w Golden Suna na GBA SP śmiejąc się tylko od czasu do czasu z ich porzedstawienia SA.
|
|
Robac
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 09:02 |
|
|
newbie |
|
|
Według mnie, zawsze gdy gra jest dla 'starszych' graczy i jest to produkcja o której głośno, to zawsze ktoś się do niej przyczepi. Ja gram w serię GTA od 1 części i nigdy od tamtego czasu nie miałem ochoty, żeby kogoś zabić, ani nic z tych rzeczy. A to, że ludzie zabijają 'pod wpływem' GTA, wynika tylko z tego, że są po prostu jacyś debilni. Kto normalny po graniu w jakąś grę, i po wyłączeniu jej myśli, że cały czas jest w jej świecie? To mnie po prostu przeraża. I teraz każde zabójstwo, każda kradzież lub inne przestępstwa dokonane przez niepełnoletnich, będą 'przez GTA'.
A w związku z modem Hot Coffee, jest podobnie. Jeden koleś zrobił 'złego' moda i teraz R* za to buli. Ale to przecież nie Oni zrobili, tylko tamten koleś. Niby zostawili jakieś tam fragmenty kodu, ale to wykorzystał tylko on. W normalnej, nie zmodowanej grze tego nieuświadczymy, choćbyśmy nie wiem jak się starali. Paranoja. Niedłguo ludzie będą sprawdzać czy ubrania do gry nie mają na sobie wulgarnych, seksistowskich, rasistowskich, faszystkowskich, dyskryminujących płciowo i jeszcze innych treści.
|
|
Góra |
|
|
WaFeL
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 09:37 |
|
|
Donald Love |
|
Dołączył(a): 6 czerwca 2005, 07:30 Posty: 502 Lokalizacja: Lublin
|
Ej, ale on po prostu odblokował, to co zostawiło Rockstar - to ONI umieścili to w grz i oni muszą za to bulić!Mogli usunąć ten kawałek kodu i nie było by krzyku, a że zostawili, to na własną odpowiedzialność - w końcu wiedzą że ludzie węszą w GTA w poszukiwanu różnych easterów, plików do modyfikacji etc.
|
|
GrzesieK
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 10:22 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
[quote]Ej, ale on po prostu odblokował, to co zostawiło Rockstar - to ONI umieścili to w grz i oni muszą za to bulić![/qoute]
Tutaj Ciebie popieram Wafel
Mogli by go usunąć.
|
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 10:56 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
pewno się przyczepili bo gta sa to all-in-one gdzię są morderstwa,seks,przekleństwa i narkotyki A co do panoramy to rzeczywiście zaskakuje mnie ich "profesionalizm"
Cytuj: oto scena z popularnej gry san andreas nie umie się wymówić grand theft auto , co? Cytuj: fabuła gry styka głównego bohatera z kobietami
ktoś tu pomylił gta sa z Larrym
|
|
Luck
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 11:33 |
|
|
Warning 2/3 |
|
|
Nikto nigdy nie zwraca uwagi na limit wiekowy, a apropo sexu to widziałem kiedyś że "gra ponieważ zawiera treści seksualne jest od lat 16" a GTA San Andreas bez moda jest od 17 Co to za przykład dawać w telewizji że 8 letnia dziewczynka zasuwa w Quakea, to wina sprzedawców i kupujących że ich dzieci w to grają a nie firmy, gdyby ktoś chociaż raz spojżał na znaczek... (oczywiście ja gram w takie coś legalnie bo moi rodzice wiedzą dokładnie w co gram i od ilu to lat )
|
|
Boryseq
|
Tytuł: Napisane: 9 sierpnia 2005, 12:07 |
|
|
Nameless Guy |
|
|
Cytuj: Co to za przykład dawać w telewizji że 8 letnia dziewczynka zasuwa w Quakea, to wina sprzedawców
ona zasuwała w The Getaway:Black Monday
sorx za offtopa
|
|
Relic_slayer
|
Tytuł: Napisane: 17 sierpnia 2005, 18:46 |
|
|
El Burro |
|
Dołączył(a): 17 lipca 2005, 10:16 Posty: 127 Lokalizacja: Un Wolf Schance :D
|
Moze chodzi o to ze bardzo duzo ludzi wie ze R* ma cholernie duzo szmalu
Nie jestem nazista. Nie lubie po prostu czarnych raperow bo mysla tylko o dziwkach i kasie. 50 cent to gangster. DUPA NIE GANGSTER. Dobry czarny to czarny ktory nie lubi Hip-Hopu. Zly czarny to taki ktory lubi Hip-Hop!
|
|
Góra |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|